HTML

belenéztél!

Egy igen nagy múlttal büszkélkedő játéknak dedikáljuk ezen blogot. Már az ókori Rómában is számos hódolója volt, maga Julius Caesar is jeleskedett benne. Ezen elit, intelligencia-fokozó sporttevékenység sokak számára a mindennapok szerves része. Az ilyen megszállottakat, profikat, kezdőket illetve hobbistákat kívánjuk összeboronálni, lokalizálni.

menetrend

Friss topikok

  • nebalint: mármint nem a zene... (2008.09.04. 00:33) Zeneszám.
  • A TAMÁS: ,,A BALÁZS"?????? mármint ,,A" ,,BALÁZS"????? PÁVÁRÓÓÓÓÓÓÓÓÓ:D (2008.08.04. 01:44) Szabályok 3.
  • Takáts Emese: Szervusztok. Szégyenkezve vallom be, hogy 2 hete ismertem meg ezt a játékot(jajj nem akarom leminő... (2008.07.23. 11:39)
  • nebalint: Gratulálok srácok, csak így tovább. Amint meglesz az első bajnokság időpontja kérem tájékoztatásuk... (2008.06.30. 15:06) Egy kicsi.

Linkblog

2008.08.08. 13:32 albumbloghu

Szituáció 1.

Jelen írás egyfajta összegző dokumentum, melynek megértésében nagyban segítségül lehetnek a korábban kiemelt terminológiai szakkifejezések, szabály elemek.Tehát, ahhoz, hogy kellően érthető legyen a játék, három szituációt fogok most felvázolni. Három életszerű szituációt mikor valaki, valakik játszanak, és hogy hogyan is néz ki ez élesben.Ehhez szükség lesz két karakterre, akik jelen esetben Bonifác, és Tas lesznek.

 

Tas, Bonifác, és a klasszikus eset

Tas és Bonifác békésen ücsörögnek egy padon. Tas elkezdd mesélni Boninak egy történetet, a tegnapi kerékpár kalandjával kapcsolatban. Bonifác lelkesen hallgatja, figyeli cimborája históriáját. Ekkor Tas sérüléséről beszél, mikoris mutatja:

- Itt a bokámat ütöttem meg. - így szól, s közben lábára mutatva, kört formál újjaiból.

A csel ravasz, rutinos, gyakorlott játékoshoz méltó, és célba is talál. Mikor látja, hogy Bonifác tekintete naívan odatéved, diadalittasan felkiált:

- Belenéztél!

Lezsíroz. Üt. Söpör.

- Köszönöm. - mondja Tas, látszik, hogy jól ismeri a szabályokat.

 Vége

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cffo.blog.hu/api/trackback/id/tr51606760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása