HTML

belenéztél!

Egy igen nagy múlttal büszkélkedő játéknak dedikáljuk ezen blogot. Már az ókori Rómában is számos hódolója volt, maga Julius Caesar is jeleskedett benne. Ezen elit, intelligencia-fokozó sporttevékenység sokak számára a mindennapok szerves része. Az ilyen megszállottakat, profikat, kezdőket illetve hobbistákat kívánjuk összeboronálni, lokalizálni.

menetrend

Friss topikok

  • nebalint: mármint nem a zene... (2008.09.04. 00:33) Zeneszám.
  • A TAMÁS: ,,A BALÁZS"?????? mármint ,,A" ,,BALÁZS"????? PÁVÁRÓÓÓÓÓÓÓÓÓ:D (2008.08.04. 01:44) Szabályok 3.
  • Takáts Emese: Szervusztok. Szégyenkezve vallom be, hogy 2 hete ismertem meg ezt a játékot(jajj nem akarom leminő... (2008.07.23. 11:39)
  • nebalint: Gratulálok srácok, csak így tovább. Amint meglesz az első bajnokság időpontja kérem tájékoztatásuk... (2008.06.30. 15:06) Egy kicsi.

Linkblog

2008.07.29. 11:22 albumbloghu

Szabályok 2.

Igen. Eltelt idő: percek, órák, napok. Eredmény: a második szabálydarabka:

2.Testen!

Nagyon lényeges, betartása nem feltételes; nagyon érdekes, megjegyezni érdemes, mert a játék része ez. Olyan ez mint a sakkban a tábla: az azon kívüli lépések viszonylag kevés esetben vezetnek sakk-matt helyzethez. Bármennyire is nyerő taktika volna az ellenséges vonalak mögé csempészni már kiütött bábujainkat, Lékó Úr hatalmas pislogással fogadná reformista fogásunkat. Mit mondjak, igaza is lenne.

Tehát, levegőbe mutatatni körberendezett pollex-index (lsd. Terminológia 1.) kombinációnkat, éppúgy badarság, mint azt másra, más testére helyezve villogtatni. Barbarista laikusztikus kóklerség (BLK).

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cffo.blog.hu/api/trackback/id/tr19590737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása