HTML

belenéztél!

Egy igen nagy múlttal büszkélkedő játéknak dedikáljuk ezen blogot. Már az ókori Rómában is számos hódolója volt, maga Julius Caesar is jeleskedett benne. Ezen elit, intelligencia-fokozó sporttevékenység sokak számára a mindennapok szerves része. Az ilyen megszállottakat, profikat, kezdőket illetve hobbistákat kívánjuk összeboronálni, lokalizálni.

menetrend

Friss topikok

  • nebalint: mármint nem a zene... (2008.09.04. 00:33) Zeneszám.
  • A TAMÁS: ,,A BALÁZS"?????? mármint ,,A" ,,BALÁZS"????? PÁVÁRÓÓÓÓÓÓÓÓÓ:D (2008.08.04. 01:44) Szabályok 3.
  • Takáts Emese: Szervusztok. Szégyenkezve vallom be, hogy 2 hete ismertem meg ezt a játékot(jajj nem akarom leminő... (2008.07.23. 11:39)
  • nebalint: Gratulálok srácok, csak így tovább. Amint meglesz az első bajnokság időpontja kérem tájékoztatásuk... (2008.06.30. 15:06) Egy kicsi.

Linkblog

2008.08.08. 10:48 albumbloghu

Terminológia 3.

KISZÚRNI. Lehet labdát, a gyilkost a tömegből, csinálhatjuk ezt valakivel, ha nem szimpatizálunk vele, és végül de legkevésbé sem utolsó sorban (sőt mitöbb), kiszúrhatjuk a kört is, amibe nem néztünk bele. Minket jelen esetben ez az, ami ténylegesen foglalkoztat.

Mikor a jól ismert, sokszor emlegetett, kitárgyalt, definiált kör körülbelüli origójába, de semmiképpen sem határvonalára helyezzük index, mutató ujjunkat, na akkor megtörtént. Elkerülhetetlenül, visszafordíthatatlanul megtörtént. Kiszúrtuk és ebben az estben a játék értelmében, az eredeti kódexből fordítva, kiérdemeltük játékostársunk büntetésének lehetőségét. Három ütés.

Vigyázni szükséges, hiszen amennyiben célzóképességünk kifinomultságának mámorában, megfeledkezünk magunkról, és nem vesszük el a körből szúróujjunkat, úgy az ellenfél a kör fokozatos, módszeres szűkítésével megragadhatja azt. Ha Ő, ilyen kiváló reflexológiai tálentum, vagy esetleg csak ideiglenes hipermotorikus hullámtól vezérelve elkapja ujjunkat, akkor bizony, nagyot nyelhetünk, mert a következő mozzanatok három ütésben valósulnak meg a vállunkon.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cffo.blog.hu/api/trackback/id/tr88606450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása